Minininjat, junnut ja nuoret

GB Gymillä toimii viisi lasten ja nuorten harjoitusryhmää:

 • Minininjat I ja II (3–5-vuotiaat)
 • BJJ:n junioriryhmä (6–11-vuotiaat)
 • BJJ:n nuorisoryhmä (11–15-vuotiaat) sekä
 • vapaaottelun nuorisoryhmä (12–15-vuotiaat)

Ryhmien sekä minininjojen ohjaajiin saa yhteyden osoitteesta info@gbgym.com.

Ryhmiin ilmoittautuminen

Tämän linkin takaa löytyy tietoa harjoittelun aloittamisesta ja kausimaksujen maksamisesta. Jos lapsi tai nuori on jo vanha salin jäsen, tästä linkistä pääsee suoraan ilmoittautumiseen.

Minininjat (3–5-vuotiaat)

DSC_0398_2

Harjoitusajat: Katso ajat

Hinta: Katso hinnasto

Varusteet:

 • Joustavat jumppavaatteet

Minininjat on GB:n oma 3−5-vuotiaille suunnattu liikuntaryhmä. Vaikka seuran muu toiminta koostuukin erilaisista kamppailulajeista, haluamme tarjota myös perheen pienimmille monipuoliseen liikkumiseen painottuvan jumpparyhmän. Ryhmän tarkoituksena on tutustuttaa lapsi liikunnan pariin lapselle luontaisten toimintojen avulla, ja suurin osa harjoituksista tapahtuukin leikin kautta. GB:n Minininjoissa lapsi oppii muun muassa kehonhallintaa ja koordinaatiota, joten ryhmä antaa hyvän pohjan motorisille taidoille, joista lapselle on tulevaisuudessa hyötyä missä tahansa liikuntaharrastuksessa. Liikunnallisten taitojen lisäksi lapsi oppii ryhmässä myös sosiaalisia taitoja ja ryhmässä toimimista.

Tyypillinen jumppatunti voi pitää sisällään muun muassa erilaisia liikunnallisia leikkejä, tutustumisleikkejä, pallonhallintaa, temppuratoja tai vaikka jonkin yksittäisen taidon harjoittelua. Tunnilla on mukana aina 1−2 ohjaajaa riippuen ryhmän koosta, ja tarvittaessa lapsi saa ohjausta myös yksilönä. Minininjojen lajivastaava on Noora Al-Saffu ja muina ohjaajina toimivat Liina, Minttu ja Tuomas.

DSC_0270

Junioriryhmä (6–11-vuotiaat)

HarjoitusajatKatso ajat

Hinta: Katso hinnasto

Varusteet:

 • Lasten judopuku tai BJJ-puku nimeltä gi

Junioriryhmän harjoituksissa tähdätään koordinaatiota, ketteryyttä, fyysistä suorituskykyä sekä sosiaalisia perusvalmiuksia kehittävään harjoitteluun. Paini on positiopainia eli harjoituskaverille ei tehdä lukkoja tai kuristuksia. Tekniikkaharjoittelun lisäksi harjoituksiin kuuluu oleellisena osana erilaiset pelit ja leikit. Ryhmästä siirrytään aikanaan brasilialaisen jujutsun nuorisoryhmään kehittämään lajitaitoa edelleen.

Junioriryhmän vastaavana toimii Verna Kuutti. Hänen apunaan ryhmää ohjaavat Oona, Iiro, Niina ja Karl.

Nuorisoryhmä (11–15-vuotiaat)

Harjoitusajat: Katso ajat

Hinta: Katso hinnasto

Varusteet:

 • Lasten judopuku tai BJJ-puku nimeltä gi

Nuorisoryhmään voi hyvin liittyä, vaikkei olisi aiemmin harrastanut BJJ:tä. Ryhmän harjoituksissa kehitetään lajitaitoa ja -tekniikkaa sekä kehonhallintaa ja fyysisiä ominaisuuksia. Tekniikan ja taidon karttuessa harjoitteluun sisällytetään myös kontrolloituja lukkoja ja kuristuksia. Nuorten harjoitusmaksu oikeuttaa käymään nuorten harjoituksissa sekä muissa ohjatuissa lajiharjoituksissa, mikäli ohjaaja katsoo, että nuorella on siihen riittävät edellytykset. Ryhmästä siirrytään aikanaan brasilialaisen jujutsun ja lukkopainin lajiharjoituksiin.

Nuorisoryhmän harjoituksia ohjaavat Mira Hautamäki ja Ronja Kurka.

Nuorten vapaaottelu (12–15-vuotiaat)

HarjoitusajatKatso ajat

Hinta: Katso hinnasto

Varusteet:

 • urheiluun sopiva vaatetus
 • hanskat (voi hankkia salilta)
 • hammassuojat (voi hankkia salilta)
 • juomapullo

Nuorten vapaaottelussa yhdistyy laaja kirjo kamppailutaitoja yhdeksi eheäksi kokonaisuudeksi. Pystyottelu, paini ja mattokamppailu mahdollistavat useilla eri strategioilla kamppailemisen ottelijan omien vahvuuksien mukaan. Treeneissä harjoitellaan monipuolisesti vapaaottelussa tarpeellisia taitoja sekä kehitetään fyysisiä ominaisuuksia osaavassa valmennuksessa. Harjoitteluissa ja mahdollisissa otteluissa noudatetaan sääntöjä, jotka kansainvälinen vapaaotteluliitto on laatinut 12–18- vuotiaille porrastetusti ikäryhmittäin. Suurin ero aikuisten sääntöihin on se, ettei päähän saa iskeä.

GB Gymillä vapaaottelun lajikulttuuri on kehittynyt salin perustamisvuodesta 2004 lähtien. Meillä on tietotaitoa ja hyvät puitteet, joten pystymme tarjoamaan loistavan kasvuympäristön kehittymiselle hyväksi ja reiluksi kamppailijaksi. Meillä voi harjoitella sekä huvin vuoksi että tavoitteellisesti niin, että tähtäimessä on kilpaileminen kansallisella ja kansainvälisellä huipulla.