Home
Junioreiden ja nuorten BJJ + Minininjat

Junioreiden ja nuorten BJJ + Minininjat

GB Gymillä toimii neljä lasten ja nuorten harjoitusryhmää, Minininjat I ja II (3–5-vuotiaat), BJJ:n junioriryhmä (6–11-vuotiaat) ja BJJ:n nuorisoryhmä (12–16-vuotiaat). Ilmoittaudu nyt mukaan tästä.

Junnu- ja nuorisoryhmien sekä minininjojen ohjaajiin saa yhteyden osoitteesta info@gbgym.com.

DSC_0398_2

Minininjat (3–5-vuotiaat)

Harjoitusajat: Katso ajat

Hinta: Katso hinnasto

Varusteet:

  • Joustavat jumppavaatteet

Minininjat on GB:n oma 3−5-vuotiaille suunnattu liikuntaryhmä. Vaikka seuran muu toiminta koostuukin erilaisista kamppailulajeista, haluamme tarjota myös perheen pienimmille monipuoliseen liikkumiseen painottuvan jumpparyhmän. Ryhmän tarkoituksena on tutustuttaa lapsi liikunnan pariin lapselle luontaisten toimintojen avulla, ja suurin osa harjoituksista tapahtuukin leikin kautta. GB:n Minininjoissa lapsi oppii muun muassa kehonhallintaa ja koordinaatiota, joten ryhmä antaa hyvän pohjan motorisille taidoille, joista lapselle on tulevaisuudessa hyötyä missä tahansa liikuntaharrastuksessa. Liikunnallisten taitojen lisäksi lapsi oppii ryhmässä myös sosiaalisia taitoja ja ryhmässä toimimista.

Tyypillinen jumppatunti voi pitää sisällään muun muassa erilaisia liikunnallisia leikkejä, tutustumisleikkejä, pallonhallintaa, temppuratoja tai vaikka jonkin yksittäisen taidon harjoittelua. Tunnilla on mukana aina 1−2 ohjaajaa riippuen ryhmän koosta, ja tarvittaessa lapsi saa ohjausta myös yksilönä. Minininjojen lajivastaava on Noora Al-Saffu ja muina ohjaajina toimivat Liina Hietanen, Matias Huotari sekä Nicole Nordenswan.

Ilmoittautuminen mukaan tästä.

DSC_0270

Junioriryhmä (6–11-vuotiaat)

HarjoitusajatKatso ajat

Hinta: Katso hinnasto

Varusteet:

  • Lasten judopuku tai BJJ-puku nimeltä gi

Junioriryhmän harjoituksissa tähdätään koordinaatiota, ketteryyttä, fyysistä suorituskykyä sekä sosiaalisia perusvalmiuksia kehittävään harjoitteluun. Paini on positiopainia eli harjoituskaverille ei tehdä lukkoja tai kuristuksia. Tekniikkaharjoittelun lisäksi harjoituksiin kuuluu oleellisena osana erilaiset pelit ja leikit. Ryhmästä siirrytään aikanaan brasilialaisen jujutsun nuorisoryhmään kehittämään lajitaitoa edelleen.

Junioriryhmän harjoituksia ohjaavat Verna Kuutti, Olli Hartikainen, Iiro Hurskainen, Mira Hautamäki, Timo Kivinen ja Karl Schultheits.

Ilmoittautuminen mukaan tästä.

Nuorisoryhmä (12–16-vuotiaat)

Harjoitusajat: Katso ajat

Hinta: Katso hinnasto

Varusteet:

  • Lasten judopuku tai BJJ-puku nimeltä gi

Nuorisoryhmään voi hyvin liittyä, vaikkei olisi aiemmin harrastanut BJJ:tä. Ryhmän harjoituksissa kehitetään lajitaitoa ja -tekniikkaa sekä kehonhallintaa ja fyysisiä ominaisuuksia. Tekniikan ja taidon karttuessa harjoitteluun sisällytetään myös kontrolloituja lukkoja ja kuristuksia. Nuorten harjoitusmaksu oikeuttaa käymään nuorten harjoituksissa sekä muissa ohjatuissa lajiharjoituksissa, mikäli ohjaaja katsoo, että nuorella on siihen riittävät edellytykset. Ryhmästä siirrytään aikanaan brasilialaisen jujutsun ja lukkopainin lajiharjoituksiin.

Nuorisoryhmän harjoituksia ohjaavat Artturi Linna, Piatta Rulja ja Ronja Kurka.

Ilmoittautuminen mukaan tästä.