Home
Yhteystiedot + GB Gym ry yhdistyksenä

Yhteystiedot + GB Gym ry yhdistyksenä

GB Gym ry
Mekaanikonkatu 21
00880 Helsinki
info@gbgym.com
p. 044 732 9549 (arkisin klo 12–19)

GB Gym ry on vuonna 2004 Helsingissä perustettu kamppailu-urheiluseura, jolla on noin 700 jäsentä – niin lapsia, nuoria kuin aikuisiakin. GB Gym tarjoaa tehokasta ja monipuolista kuntoliikuntaa sekä kilpailijoille asiantuntevaa kamppailulajivalmennusta.

Toimintamme on yhdistyspohjaista. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että kaikki seuramme jäsenet saavat halutessaan osallistua salin eteen tehtävään työhön sekä päätöksentekoon. Seuran toiminta on luonteeltaan yleishyödyllistä, sillä se ei tavoittele rahallista voittoa, vaan kaikki taloudelliset ja henkiset voimavarat kanavoidaan toimintamme kehittämiseen jäsenistömme parhaaksi.

Seuran toimintaa ohjaa päivittäisellä tasolla seuran toiminnanjohtaja Keide Nordberg. Keide vastaa salimme ylläpidosta ja hoitaa yhdistyksen jäsenasiat ja harjoitusmaksut. Keiden työtä ohjaa ja valvoo yhdistyksemme jäsenten vuosikokouksessa valitsema hallitus.

Seuramme aloitti toimintansa Helsingin Arabianrannassa sijaitsevalla harjoitussalilla vuoden 2004 alusta ja kesällä 2015 muutimme uusiin tiloihin Mekaanikonkadulle Herttonimeen. Yhdistyksemme on jäsen Suomen Potkunyrkkeilyliitossa, Suomen Brasilialaisen Jujutsun liitossa, Suomen Muay Thai -liitossa, Suomen Vapaaotteluliitossa sekä Suomen Nyrkkeilyliitossa. Toimimme eri lajiliittojemme kanssa yhteistyössä ja järjestämme säännöllisesti myös kilpailuita ja leirejä.

Salimme sijaitsee Siilitien metroaseman välittömässä läheisyydessä. Bussit 58 ja 79 kulkevat salin vierestä ja bussien 80 sekä 550 pysäkit ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Autoille on pysäköintitilaa kaduilla ja Siilitien metroaseman liityntäparkkialueella.

Tervetuloa salillemme rehdin kamppailu-urheilun pariin!

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa.

Tutustu tästä rekisteriselosteeseen.

Tutustu tästä yhdistyksen sääntöihin.

GB Gym ry:n hallitus 2019

Sandra Roos, puheenjohtaja
Veera Nykänen, varapuheenjohtaja
Suvi Jaatinen, sihteeri
Tuomas Nummi
Janne Kunnas
Ari Nevalainen
Keide Nordberg, toiminnanjohtaja
Piatta Rulja

Virva Luoto, nettisivut