Lajit

Lajit, harjoittelu ja sali

GB Gymillä on mahdollisuus harjoitella vapaaottelua (MMA), brasilialaista jujutsua (BJJ), potkunyrkkeilyä, thainyrkkeilyä, kuntonyrkkeilyä*, nyrkkeilyä sekä lukkopainia. Lisäksi yhdistyksemme tarjoaa oman vapaaotteluryhmän 12–16-vuotiaille ja BJJ-ryhmät 6–16-vuotiaille. Aivan perheen pienimmille (3−5-vuotiaille) löytyy omat minininja-ryhmänsä. Salilta löytyy myös voimailualue, joka on vapaasti kaikkien jäsenten käytettävissä.

*Kuntonyrkkeily on monipuolinen ja tehokas kaiken ikäisille ja kaiken kuntoisille sopiva kuntoilumuoto, johon osallistuminen GB Gymillä ei vaadi mitään aiempaa lajitaustaa. Kuntonyrkkeilyn kanssa samaan aikaan torstaisin klo 17.30–18.30 pyörii myös minininjojen harjoitus, joten kuntonyrkkeily sopii erityisen hyvin minininjojen vanhemmille.

Ilmoittaudu kuntonyrkkeilyyn tästä!

(Kamppailu-urheilun ja salin esittely jatkuvat kuvan alla.)

b

Kamppailu-urheilu harrastuksena

Kaikissa lajeissamme on viikoittain ohjattuja harjoituksia. Harjoituksissa yleensä lämmitellään, harjoitellaan lajille ominaisia tekniikoita ja sparrataan. Sparrissa eli otteluharjoittelussa pyritään välttämään kovaa kontaktia, jotta harjoittelu olisi kaikille mielekästä ja kehittävää. Seuramme ohjaajat huolehtivat myös siitä, että harjoittelu on kaikissa tilanteissa mahdollisimman turvallista.

Kaikki lajimme soveltuvat erinomaisesti kuntoliikuntamuodoiksi, ja aktiivisesta kilpailutoiminnasta huolimatta suurin osa seuran jäsenistä on mukana puhtaasti harrastusmielessä. Järjestämme myös puhtaasti kuntoilijoiden tavoitteita palvelevia harjoituksia.

Yleisistä ennakkokäsityksistä huolimatta ikä ei ole rajoite kamppailu-urheilun harjoittelulle. GB Gymin jäsenten ikä vaihtelee 3-vuotiaista minininjoista yli 50-vuotiaisiin veteraaneihin, jotka viihtyvät edelleen lajien parissa.

Sali

GB Gymin harjoitussali tarjoaa hienot puitteet kamppailu-urheilun harjoitteluun. Tilasta löytyy niin vapaaotteluhäkki, korotettu kehä kuin myös kolme täysimittaista painipuolen kilpailualuetta sekä hieman kovempaa tatamia erityisesti pystylajeja ajatellen. Käytössä on runsaasti laadukkaita potkutyynyjä ja -mitsejä sekä pistehanskoja, seinätyynyjä ja nyrkkeilysäkkejä.

Salissa on myös painonnostoalue tankoineen ja levypainoineen, leuanvetotankoja, kiipeilyköysiä sekä renkaat voima- ja oheisharjoittelua varten. Painilajien heittoharjoittelua varten salilla on myös heittopatja.

Nopeaa ensiapua varten harjoitusalueen välittömässä läheisyydessä on jääpalakone.

Yhteispinta-alaa harjoitussalissa on yli 500 neliötä.

Pukuhuoneet ja suuret suihkut on tehty käyttöömme kesällä 2015. Harjoituksia ennen voit vaihtaa muutaman sanan muiden harrastajien kanssa aulan sohvalla tai laittaa evääsi jääkaappiin odottamaan harjoitusten päättymistä ja nauttia ne keittiössä ennen lähtöäsi.

Salimme sijaitsee Siilitien metroaseman välittömässä läheisyydessä. Autoille on pysäköintitilaa kaduilla ja Siilitien metroaseman liityntäparkkialueella.

a

12244462_908475715872848_940358253276808231_o