Home
Lajivastaavat

Lajivastaavat

Potkunyrkkeily

DSC_0678 2

Potkunyrkkeilyn lajivastaava Sandra Roos ohjaa GB:llä potkunyrkkeilyn laji- ja kilparyhmiä, minkä lisäksi hän ehtii vaikuttaa myös Suomen Potkunyrkkeilyliiton hallituksessa. Potkunyrkkeilyn pariin Sandra löysi tiensä vuonna 2004, minkä ohella hän on harrastanut myös brasilialaista jujutsua ja vapaaottelua.

Sandran treeneissä hiki virtaa!

Vapaaottelu

Vapaaottelun lajivastaava Karri Itkonen on aloittanut vapaaottelun Kuopiossa vuonna 2009 ja siirtynyt Helsinkiin GB Gymille vuonna 2016. Hän jäi vapaaotteluun koukkuun heti löydettyään lajin ja aloitti kisaamisen melko nopeasti. Häntä viehättää lajissa sen monipuolisuus, ja erityisesti hyvää mieltä tuo lajin opettaminen sekä se, kun näkee ohjattavien kehittymisen.

Nyrkkeily

Nyrkkeilyn lajivastaava Ari Nevalainen on pitkän linjan kamppailuharrastaja ja GB Gymin jäsen jo vuodesta 2007. Mies koittaa parhaansa mukaan pysyä nuorempien mukana ja tuuraa tarvittaessa ohjaajia nyrkkeilytreeneissä.

Brasilialainen jujutsu ja lukkopaini

Brasilialaisen jujutsun ja lukkupainin lajijaoston vastaavana on toiminut yhdistyksen perustamisesta lähtien Sammy Hämäläinen. Sammy on laajalti arvostettu valmentaja, jonka valmennettavina ovat vuosien aikana olleet mm. vapaaotteluammattilaiset Anton Kuivanen, Jani Salmi, Kai Puolakka ja Mika Hämäläinen. BJJ-puolella Sammyn siipien alla uransa ovat aloittaneet esimerkiksi MM-kultaa voittanut Outi Järvilehto, Loopilla päävalmentaja toimiva Antti Mannila ja Crest – Professional Fighting Centerin päävalmentajana toimiva Jyri Manninen. Tälläkin hetkellä kisamatoilla niittävät tulosta Sammyn BJJ-oppilaista esimerkiksi Jesse Vuorio, Konsta Koivisto ja Tuomas Kokkonen.

Sammy ohjaa itse valtaosan GB:n BJJ-treeneistä alkeiskursseja lukuun ottamatta. Sammyn treenejä on toistuvasti ainoastaan kehuttu yhdistyksen keräämissä jäsenpalautteissa:

”Sammyn vetämät jumpat on aina todella viimeisen päälle suunniteltu.”

”Näissä treeneissä pääsee aina omalle epämukavuusalueelle, hyvällä tavalla siis! Näissä treeneissä on tekniikkaa taitavallekin bjj- harrastajalle, mutta vähemmän kokeneemmat harrastajat huomioidaan myös hyvin. Sammyn treenit ovat fyysisesti rankimmat, ja niistä selviydyttyään tietää pärjäävänsä missä vaan :)”

”Sammy on guru.”

”Sammy huomioi kisaajien erityistarpeet, mutta vetää hyvät treenit myös niille, jotka eivät ole menossa kisaamaan.”

”Sammylla kokonaisuudessaan hyvin suunnitellut jumpat, tekua rakennetaan loogisesti edellisten päälle, fyysinen rankkuus on mietitty kisakuntoa/kautta ajatellen, ongelmakohtiin saa aina ratkaisuehdotuksen.”