Home
Lajivastaavat

Lajivastaavat

Potkunyrkkeily

DSC_0678 2

Potkunyrkkeilyn lajivastaava Sandra Roos ohjaa GB:llä potkunyrkkeilyn laji- ja kilparyhmiä, minkä lisäksi hän ehtii vaikuttaa myös Suomen Potkunyrkkeilyliiton hallituksessa. Potkunyrkkeilyn pariin Sandra löysi tiensä vuonna 2004, minkä ohella hän on harrastanut myös brasilialaista jujutsua ja vapaaottelua.

Sandran treeneissä hiki virtaa!

Vapaaottelu

DSC_0777_1

Veera Nykänen vastaa GB:llä siitä, että vapaaottelun lajiryhmässä kaikki toimii kuten pitääkin. Veera treenaa myös itse vapaaottelua GB:n Primus Fight Teamissa, minkä lisäksi hän osallistuu salin tarjoamiin treeneihin ihan laidasta laitaan. Nuorempana hän on harrastanut wtf-taekwondoa, ja kisamatoilta mieleen on jäänyt erityisesti vapaaottelussa 2014 Cage Warriorsissa voitettu matsi.

Veera on tunnettu treenien vetäjänä siitä, että häneltä voi kysyä mitä vain 🙂

Nyrkkeily

DSC_0754

Miia Isola luotsaa GB:llä nyrkkeilyn lajiryhmää, ohjaa nyrkkeilyn alkeiskurssia ja sijaistaa tarvittaessa oman lajiryhmänsä vetäjiä. Miian treeneissä keskitytään yksinkertaisiin perusasioihin ja tehdään paljon tekniikkaa.

Miia aloitti kamppailu-urheilun vuonna 2008 vapaaottelulla ja laajensi siitä harjoittelua brasilialaiseen jujutsuun, nyrkkeilyyn ja potkunyrkkeilyyn. Nykyisin hän pyrkii kilpailemaan aktiivisesti vapaaottelussa, BJJ:ssä ja potkunyrkkeilyssä.

Thainyrkkeily

DSC_0636 3

Viktor Rantala toimii thainyrkkeilyn lajivastaavana ja ohjaa sekä alkeiskurssia että lajiryhmää. Viktor on treenannut eri kamppailulajeja vuodesta 1995 ja on suorittanut I ja II -tason valmentaja- ja ohjaajakoulutukset. Thainyrkkeilyn ohella hän harjoitellut potkunyrkkeilyä, nyrkkeilyä, vapaaottelua, BJJ:tä sekä nuorempana myös ITF-taekwondoa. Kilpailutaustaa häneltä löytyy thainyrkkeilystä, potkunyrkkeilystä, nyrkkeilystä ja Taekwondosta. Parhaina kilpailullisina saavutuksinaan hän pitää suomenmestaruutta thainyrkkeilyssä 2005 ja potkunyrkkeilyssä 2002 (lowkick-ottelumuoto).

Brasilialainen jujutsu ja lukkopaini

Brasilialaisen jujutsun ja lukkupainin lajijaoston vastaavana on toiminut yhdistyksen perustamisesta lähtien Sammy Hämäläinen. Sammy on laajalti arvostettu valmentaja, jonka valmennettavina ovat vuosien aikana olleet mm. vapaaotteluammattilaiset Anton Kuivanen, Jani Salmi, Kai Puolakka ja Mika Hämäläinen. BJJ-puolella Sammyn siipien alla uransa ovat aloittaneet esimerkiksi MM-kultaa voittanut Outi Järvilehto, Macaco Branco Centerillä päävalmentaja toimiva Antti Mannila ja Crest – Professional Fighting Centerin päävalmentajana toimiva Jyri Manninen. Tälläkin hetkellä kisamatoilla niittävät tulosta Sammyn BJJ-oppilaista esimerkiksi Jesse Vuorio ja Tuomas Kokkonen.

Sammy ohjaa itse valtaosan GB:n BJJ-treeneistä alkeiskursseja lukuun ottamatta. Sammyn treenejä on toistuvasti ainoastaan kehuttu yhdistyksen keräämissä jäsenpalautteissa:

”Sammyn vetämät jumpat on aina todella viimeisen päälle suunniteltu.”

”Näissä treeneissä pääsee aina omalle epämukavuusalueelle, hyvällä tavalla siis! Näissä treeneissä on tekniikkaa taitavallekin bjj- harrastajalle, mutta vähemmän kokeneemmat harrastajat huomioidaan myös hyvin. Sammyn treenit ovat fyysisesti rankimmat, ja niistä selviydyttyään tietää pärjäävänsä missä vaan :)”

”Sammy on guru.”

”Sammy huomioi kisaajien erityistarpeet, mutta vetää hyvät treenit myös niille, jotka eivät ole menossa kisaamaan.”

”Sammylla kokonaisuudessaan hyvin suunnitellut jumpat, tekua rakennetaan loogisesti edellisten päälle, fyysinen rankkuus on mietitty kisakuntoa/kautta ajatellen, ongelmakohtiin saa aina ratkaisuehdotuksen.”