Home
Alkeiskurssit

Aloita kamppailu-urheilu GB Gymillä

Aloittava aikuinen

Aloittelija pääsee uuden lajin pariin käymällä alkeiskurssin (100 € + pantti kulkulätkästä 10 €). Kuntonyrkkeilyssä ei järjestetä alkeiskurssia, vaan mukaan voi liittyä milloin vain.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Nyt pyörivät alkeiskurssit loppuvat toukokuun puolivälissä. Seuraavat alkeiskurssit pyörähtävät käyntiin 13.–14.8.2018, ja niille voi liittyä mukaan elokuun loppuun asti:

Alkeiskursseihin sisältyy myös mahdollisuus osallistua lauantaisin kuntopiiriin klo 12.30–14. Kuntopiiriä ei pidetä sellaisina lauantaipäivinä, kun salilla on seminaareja, kilpailuja tai muita tapahtumia. Seuraa tilannetta kalenterista ja Facebookissa GB Gym ry:n avoimesta keskusteluryhmästä.

Kokeneet aikuiset

Jos olet jo kamppailulajien harrastaja ja haluat tulla GB Gymille treenaamaan, ota yhteyttä sali-isäntäämme Keideen: info@gbgym.com / 044 732 9549 (arkisin klo 12–19).

Lasten ja nuorten BJJ + Minininjat

GB:llä harjoittelee kolme lasten ja nuorten ryhmää:

  • Minininjat (3–5-vuotiaat)
  • Junioriryhmä (6–11-vuotiaat)
  • Nuorisoryhmä (12–16-vuotiaat)

Näihin ryhmiin voi liittyä mukaan ilman erillistä alkeiskurssia. Katso lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan täältä!

Lahjakortit, tyhy-päivät, polttarit yms.

GB:llä käy säännöllisesti erilaisia polttariporukoita ja työporukoita tyhy-päivillä, tulkaa tekin! Kysy lisätietoja sali-isännältämme Keideltä: info@gbgym.com / 044 732 9549 (arkisin klo 12–19).

Alkeiskursseille ja harrastusmaksuihin on mahdollista hankkia lahjakortteja, jotka ovat voimassa vuoden ostopäivästä.