Home
Lajit
Thainyrkkeily

Thainyrkkeily

Ilmoittaudu tästä thainyrkkeilyn seuraavalle alkeiskurssille

DSC_0654

Katso harjoitusajat täältä

Thainyrkkeily on näyttävä ja perinteikäs aasialainen pystykamppailulaji. Lajissa yhdistellään monipuolisesti erilaisia lyönti- sekä potkutekniikoita; muun muassa polvipotkut, kyynärpäälyönnit sekä pystypainia muistuttavassa lähiottelussa suoritettavat heitot ovat lajille tunnuksenomaisia erikoistekniikoita.

Lajiryhmän harjoituksissa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia perus- ja erikoistekniikoita sekä niiden tehokkaita yhdistelmiä. Kaiken tasoiset harrastajat treenaavat yhdessä, ja niin aloittelijat kuin edistyneemmätkin hyötyvät tekniikkaharjoituksista. Lajitreenit sisältävät myös sparria eli otteluharjoituksia, ja salillamme kunnioitetaan aina jokaisen taitotasoa. Pyrimme aina siihen, että harjoittelu on kaikille mieluista, turvallista ja hyödyllistä.

GB Gym ry järjestää myös thainyrkkeilyssä säännöllisesti kansallisia salikisoja, ja seurastamme löytyykin useita tasokkaita ottelijoita niin ohjaajista kuin harjoittelijoista. Harrastajat saavat monipuolista tukea ja kannustusta kilpatavoitteilleen: jos olet kiinnostunut kilpailemisesta ja taitotasosi ovat riittävän korkeat, kerro kiinnostuksestasi ohjaajille tai lajivastaavalle.

Lajiohjaajat:

Viktor Rantala
Peter Sazonov
Markus Parviainen

DSC_0977

Ilmoittaudu